Carl du Mee

Carl du Mee in het verleden samen met Pons Jan de Open Tennisschool Betuwe (OTB) opgericht. Op dit moment is hij eigenaar van Tennis Academy Midden Nederland (TAMN).

Carl zijn passie ligt bij het scouten van getalenteerde spelers en deze te trainen/coachen naar een hoger niveau. Hij vindt het van essentieel belang deze jonge mensen te begeleiden in hun sociaal emotionele ontwikkeling. In zijn werk stelt hij met de leerling persoonlijke doelen vast, met als uitgangspunt samen te werken aan wat voor die leerling het hoogst haalbare is. 

In zijn aanpak werkt Carl volgens een bepaalde cyclus: observeren, doelen stellen, evalueren en bijstellen. Het spelplezier van de pupil staat altijd voorop. 

 Als ervaren tennistrainer/coach heeft Carl de volgende hoogtepunten bereikt:

  • Het behalen van nationale titels met pupillen
  • Landskampioen worden in de eredivisie gemengd (met Alban Meuffels)
  • Het begeleiden van het Nike junior toernooi in de Dominicaanse Republiek, Bahama’s en Miami
  • Het begeleiden van spelers in de Futures, in binnen- en buitenland
  • Het bezoeken van Grand Slams wereldwijd (Melbourne, New York, Parijs en Londen)
Carl zw
Pons Jan Vermeer

Pons Jan Vermeer is van oorsprong sportdocent/tennisleraar met als favoriete richting mentale weerbaarheid van individuen en teams. Hij was onder andere 10 jaar fulltime KNLTB coach en mede verantwoordelijk voor nationale jeugdselectie (Jong Oranje). Ook begeleide hij deze spelers bij internationale tennistoernooien en Europese zomer en wintercups voor landenteams. Tevens is hij erevoorzitter van de vereniging Nederlandse tennisleraren, de oudste sportvakvereniging van Nederland.

Op dit moment is Pons Jan trainer & coach voor het bedrijfsleven en onderwijs op het gebied van vitaliteit en werkt hij op mentaal gebied met individuele topsporters en teams met olympische status. Eén van zijn specialismen is de kwaliteit van slaap. Hij auteur van het boek “PuberPower”. Een boek geschreven voor kinderen tot 18 jaar met als doel optimaal presteren op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zowel in hun sport als maatschappelijke carrière.

Pons Jan zw
Sandra Bernard

Sandra Bernard is volop met sporten opgegroeid. Sandra heeft zowel handbal als tennis beoefend. Op een gegeven ogenblik was dit niet meer te combineren vanwege haar plek in de ere en eerste divisie van handbal.  

Op dit moment is Sandra verantwoordelijk voor de conditietraining, mede door haar handbal ervaringen waar voetenwerk en bewegen ook erg belangrijk zijn. Omdat tennis een individuele sport is, vindt Sandra teamspirit in de conditietraining heel belangrijk. Vanuit deze visie geeft zij de conditietraining dan ook “als 1 team”.

Sandra zw

“Dat we beter zijn is logisch, of we winnen is een tweede.