Facebook


Linkedin

Waar staan wij voor

Wij willen talentvolle spelers met elkaar laten trainen, zodat ze elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen. Het liefst doen we dit vanaf een jeugdige leeftijd (we werken al met spelers vanaf 5 jaar), omdat we dan spelers vanaf het begin kunnen vormen en opleiden.

We werken met een specifieke trainingsmethode, hierin wordt naast de techniek gewerkt aan de tactiek, bewegingsvaardigheid (conditietraining) en de mentaliteit van onze spelers.

Binnen de groepsopdrachten wordt er individueel gewerkt aan de persoonlijke aandachtspunten en willen we dat spelers oplossingsgericht (leren) denken, zoals dat in een wedstrijd ook nodig zal zijn.

We laten spelers een eigen spelplan ontwikkelen waarbij we uitgaan van de kwaliteiten en het karakter van de speler. Werken in het talent van de speler, we gaan voor een duurzame toekomst van de speler (in alle opzichten).

Speerpunten binnen de trainingen zijn zelfstandigheid, discipline en sfeer. En bovenal: wederzijdse betrokkenheid!

Wij hebben PASSIE voor het breed ontwikkelen van kinderen!
  • We besteden tijd aan het talent van kinderen.
  • We willen bijdragen aan zelfkennis, geluk en zelfinzicht.
  • We willen bijdragen aan betere keuzes voor de toekomst.
  • We willen kinderen leren om het maximale potentieel eruit te halen en dan niet alleen voor de sport tennis maar breder dan dat!

Kinderen in Nederland die heel goed tennissen, kunnen geselecteerd worden voor een nationale selectie.

Ze krijgen dan tennisles van de beste trainers van Nederland. Als je dit heel goed doet, kun je uiteindelijk proftennisser worden.

SONY DSC

“Tijd die we besteden aan kinderen, is tijd besteden aan het talent van deze kinderen!”